Ziyaretçi Defteri

Ziyaretçi Defteri

Mesajlarınız

osman budak

derneğimizin yeni imajını çok olumlu buldum,emeği geçenlere teşekkür ediyorum.Bu sitenizde delicenin tarihçesinin daha detaylı olarak varsa resimleri ile süslenerek bir kitap halinde hazırlanması ve bu sitemizdede yayınlanması daha iyi olur diye düşünüyorum.güzel memleketimizin daha tanıtılması için tüm hemşerilerimin gönül birliği içinde olacağına inanıyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
28-11-2010

MEHMET BİLİR

14-11-2010

AHMET BUDAK

GURBETTE YAŞAYAN DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİMİZ SİZLERİN NERDE YAŞADIĞINIZI,NE İŞ YAPTIĞINIZI MERAK EDEN EŞ VE DOSTLARINIZ İÇİN ADRES VE TELEFONLARINIZ BİZİMLE PAYLAŞMANIZI BEKLİYORUM.ÖRNEĞİN BENGANİ DAYIMIN OĞLU ALİ DEMİRAY'I,GÜLLÜNÜN MEHMET AKÇA'YI,POLİS NURETTİN DELİCE'Yİ MERAK EDİYORUM. AYRICA EĞİRDİR MAL MÜDÜRÜ SAYIN M.EMİN ÇELEBİ ÖZEREDE BURADAN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYOR,SAYGILAR SUNUYORUM.
28-10-2010